OKT 11 2021

Planera inför den egna festen

Fest, Tips

Det är alltid lika roligt att planera inför sin egen fest. Allt ifrån att bestämma tema till att hitta de där små detaljerna som kommer få gästerna att förundras.

Gäster uppskattar alltid när du lagt lite extra energi på dem och att du inte glömt bort eventuella avvikelser i kosten. Det kan därför medföra några extra leenden och många lättade suckar ifall du tar hänsyn till det.

Välj laktosfritt

Idag finns det många som är laktosintoleranta. Det är så pass vanligt att det kan vara en god idé att köra på en helt laktosfri kost för att säkerställa att alla kan äta det du lagat. Det kan faktiskt till och med vara så att någon du inte visste var laktosintolerant är det. Så istället för att fråga alla inbjudna, kan det vara en bra idé att välja laktosfritt redan från start. Många gäster kommer garanterat uppskatta gesten.

Fixa även något glutenfritt

Även om en person inte är glutenintolerant finns det trots allt många som idag väljer att äta en kost utan gluten. Därför kan det vara en god idé att ha något glutenfritt alternativ också. Ta en titt här och hitta goda och intressanta råvaror utan gluten du med fördel kan ha som alternativ. Ett drag gästerna definitivt kommer att uppskatta.