OKT 12 2021

Sommar, festivaler och skateboards – en tillbakablick

Tips

Sommaren må vara över, men dina minnen kommer att förbli för alltid. Varma dagar i solen, svettiga och högljudda festivaler, och långa kvällar med skateboardåkning.

Dessutom är du kanske envis nog att vara fast besluten om att vissa av sommarens bästa delar kan fortsätta ett tag till. Festivaler får du kanske vänta på, och det varma vädret är som bortblåst, men att åka skateboard går fortfarande!

Köp en skateboard som passar dig innan vintern kommer

Du får passa på att ta vara på den torra luften, de inte alltför frusna gatorna, och de ljusa eftermiddagarna. Beställ hem allt du behöver för att kunna åka vidare med kompisarna så länge det går, vare sig du föredrar skateboards, longboards, cruisers eller kickbikes.

Klicka här och kolla in det mångsidiga utbudet som kan fylla alla dina skate-drömmar. Du kan till och med köpa skydd, delar och tillbehör till dina brädor, hjälmar och skateskor på samma ställe. Och sedan när vintern kommer får du övergå till snowboarding i skidbackarna istället. För det finns det också att köpa!

Men innan dess – skynda dig och sätt fart! Lev dig kvar i sommarens härliga och fartfyllda stämning och beställ hem allt du behöver redan idag.